Termeni și condiții

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.nicolaeivanciu.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeți toate secțiunile următoare.

Ivanciu Nicolae PFA isi rezerva dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.nicolaeivanciu.com, structurii acestuia sau orice alte modificări. ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesara vreo notificare prealabila către utilizatori în acest sens, fără o notificare prealabila și fără precizarea motivelor.

CONFIDENTIALITATE

Respectam legile în vigoare privind confidențialitatea datelor; www.nicolaeivanciu.com și Ivanciu Nicolae PFA se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și sa le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam datele dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns sa ne contactați și sa cereți acest lucru.

Prin intermediul magazinului online www.nicolaeivanciu.com va oferim o experiența de cumpărături plăcuta si sigura. Facem tot posibilul sa beneficiați de un excelent serviciu de Relății cu Clienții protejându-va intimitatea și oferindu-va informații complete și permanent actualizate.

Va obligați sa furnizați date adevărate, exacte si complete despre dumneavoastră asa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-uluisa mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Daca veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam  dreptul sa suspendam sau sa desființam comanda dumneavoastră și sa refuzam toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Fotografiile trimise de clienți vor fi folosite strict în scopul imprimării lor, nu vor fi păstrate sub nici o forma iar pentru o imprimare ulterioara va fi nevoie de retrimiterea lor.

Ne vom asigura ca materialele trimise de clienți sa fie șterse după imprimarea acestora sau după efectuarea oricărui serviciu.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

CUM COMAND

  1. accesați pagina cu produsul sau serviciul dorit
  2. selectați tipul de hârtie dorit sau introduceți informațiile cerute în formular
  3. selectați fișierele pentru încărcare și așteptați încărcarea lor
  4. introduceți numărul de fotografii imprimate
  5. Adăugați în cos

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele prezentate pe www.nicolaeivanciu.com pot fi achiziționate, daca sunt disponibile în stoc.Procesarea comenzilor se efectuează în funcție de capacitatea tehnica.

LIVRAREA PRODUSELOR

Toate comenzile plasate pe www.nicolaeivanciu.com vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana când aceasta nu a fost confirmata telefonic.

Pentru a evita lipsa hârtiei pe stoc ne luam o marja de livrare de 5 zile lucrătoare dar de obicei livrarea se face în maxim 3 zile lucrătoare uneori chiar în aceias zi daca timpul o permite iar comanda este livrata în Focșani

Produsele cumpărate de pe www.nicolaeivanciu.com sunt livrate în Focșani sau în alte zone din țara prin intermediul unei firmei de curierat rapid (Fan Curier/Urgent Cargus/Posta Romana) Nu  suntem răspunzători pentru întârzierile cauzate de firma de curierat.

Costurile de transport sunt afișate înainte de a trimite comanda dvs.

PLATA

Plata se poate face: online cu card bancar , prin internet banking , numerar ramburs la curier

Daca ati ales metoda de plata cu cardul prin orice procesator de plați online este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plați.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura în primul rând ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

RETURNAREA PRODUSELOR

Având în vedere ca, calitatea finala a fotografiei imprimate depinde foarte mult de modul cum a fost surprinsa(nr de pixeli,lumina,aparat foto,etc.etc) nu acceptam returnarea fotografiilor imprimate.Clientul va fi informat în prealabil telefonic sau email de calitatea scarsa a unora dintre fotografii.

Fotografiile imprimate pot fi returnate doar în cazul în care au suferit deteriorări în urma transportului.